Marketing
 

Dobro došli na web stranice naše Online galerije!

Vjerujemo da će te odvojiti svoje vrijeme i sa zanimanjem razgledati galeriju umjetničkih slika i ovdje pronaći umjetničku/e sliku/e (ulje na platnu, akvarel,pastel, grafiku) koju biste željeli imati u svom domu ili pokloniti svojim prijateljima, rođacima ili poslovnim partnerima. Opremili smo i opremamo našim poslovnim partnerima, prijateljima, klijentima poslovne prostore, domove s umjetničkim slikama i oni redovito kod nas kupuju umjetničke slike bilo za opremanje poslovnih prostora, za poslovne darove ili osobne potrebe.

Posjedujemo vlastiti izložbeno-galerijski prostor u kojem se mogu po unaprijed dogovorenom terminu razgledati i kupiti umjetničke slike hrvatskih umjetnika (ulja na platnu, akvareli, pasteli, orginal grafike).
Vrijednost i umjeće visokog artizma "hrvatske moderne" vrlo je teško komparirati s bilo kojom drugom likovnom kulturom u Europi i Svijetu.Naime, hrvatska likovna umjetnost svojom kvalitetom dostojna je prezentiranja, bez imalo suzdržanosti, čitavom svijetu.
No na žalost, niti Europa niti Svijet nisu dovoljno upoznati sa stvaralačkom snagom našeg hrvatskog slikarstva, te je naša želja da uz pomoć naših posjetitelja koji će posjetiti našu Online galeriju i preporučiti nas svojim prijateljima, da zajednički pokušamo približiti hrvatsko slikarstvo svim ljubiteljima umjetnosti u domovini i Svijetu koji imaju osjećaj za prave vrijednosti.
Ako dijelite naše mišljenje, kad god poželite možete se družiti s nama. Ponudit ćemo vam najkvalitetnija i najtraženija djela akademskih slikara koji su već doajeni hrvatskog slikarstva, kao i djela manje poznatih, ali ne i nevažnih autora u hrvatskom slikarstvu.
Zahvaljujemo se i blagoslovljeni bili, ponajprije svi koji su nam u proteklih 12 godina ukazali povjerenje i podršku, svi suradnici, kao i svi dosadašnji i budući kupci na kupnji i ukazanom povjerenju.

NAPOMENA:

Pri razgledavnju umjetničkih slika u galeriji ukoliko želite povećati da bi bolje vidjeli bilo koju umjetničku sliku kliknite na nju jednim klikom miša i slika će se povečati! Za vratiti u prvobotan položaj klinite na X.

Sva prava pridržana © Bazis Promidžba |